Mcomapp - új értékesítési felület, "white label" mobilshop applikáció vállalkozásoknak. Próbálja ki saját okostelefonján az Mcomapp demó verzióját!

Próbálja ki saját okostelefonján az Mcomapp demó verzióját!

Így tudja letölteni iOS, illetve Android okostelefonra a demó shop applikációnkat

A demókérés beérkezése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és attól függően, hogy iPhone-ra, vagy Android telefonra szeretné letölteni az Mcomappot, az e-mail címével meghívjuk Önt az adott mobil platform tesztelői csoportjába. Android készülék esetében Google fiókra (@gmail.com), vagy Google Apps-fiókra van szüksége a teszteléshez.

Ha iPhone-ja van, így férhet hozzá az Mcomapphoz

  • Keresse meg iPhone-ján az App Storeban a Testflight nevű alkalmazást (kék ikonnal), majd töltse le.
  • Jelentkezzen be az alkalmazásba az Apple ID-jával. Ezután a képernyőn látnia kell a teszt appok listáját. Ha mégsem találja ott az Mcomapp PRO appot, ellenőrizze az e-mailjeit: Testflight feladótól kapnia kellett egy meghívó e-mailt, amiben a linkre kattintva el tudja érni az appot.
  • A Testflight alkalmazásban ugyanúgy, mint az App Storeban, tudja telepíteni az alkalmazást.

Android okostelefonon így érheti el az Mcomappot

  • Nyissa meg az URL-t az Androidos telefonjáról: https://play.google.com/apps/testing/hu.loginet.android.loginetwebshop.demo2.
  • Itt tud “jelentkezni” belső tesztelőnek azzal, hogy az oldal alján rákattint a gombra ("Csatlakozás a programhoz").
  • Ezután a képernyő újratölt és a szöveges leírás közepén lát majd egy linket ("Az alkalmazás letöltése a Store-ból").
  • Erre kattintva már az Androidon megszokott módon telepítheti a demo appot.
  • "Az app nem elérhető " üzenet jelenik meg, ha nem a számunkra megadott Google fiókkal (e-mail címmel) van bejelentkezve a telefonján a Google Playbe. Kérjük, lépjen be a Playbe a számunka megadott fiókkal (e-mail címmel) és elérhetővé válik az app.

Ha további kérdése merül fel a demó appok letöltésével kapcsolatban, lépjen velünk kapcsoladba az info@mcomapp.com címen!