Saját mobilshop applikáció már pár hónapon belül McommSite

Legyen saját appshopja
akár két hónapon belül!

2 hónap

“Szárnyaló mobil értékesítés indul”

Előkészítés
2 hét

Kapcsolatfelvétel

Személyesen, telefonon, vagy a weboldalunkon keresztül tud tőlünk ajánlatot kérni, illetve tudja jelezni, hogy kipróbálná a mobilshop applikáció ingyenes demó verzióját.

Demó átadása

A nevét és e-mail címét kell megadnia számunkra, hogy a saját telefonján is kipróbálhassa az app demó verzióját. További részleteket itt olvashat a demó letöltéséről.

Igényfelmérés

Az ajánlatadás előtt szükség lesz pár egyeztetésre. Így ismerkedünk meg a webshopjával, mérjük fel az üzleti igényeit. Így tudjuk megállapítani, melyik termékcsomag lenne Ön számára a legideálisabb, illetve szüksége lesz-e egyedi fejlesztésekre.

Szerződéskötés

Az árazás aszerint fog alakulni, hogy melyik termékcsomag illeszkedik leginkább az igényeihez, egyedi fejlesztésekre lesz-e szüksége, rendelkezik-e saját fejlesztői, illetve design csapattal. Az ajánlat elfogadása után megkezdődhet a tudásátadás és elindulhatnak az illesztési munkálatok.

Illesztés
4 hét

Fejlesztési szakasz

Webshopját ki kell egészíteni a mobil appot kiszolgáló API réteggel. Amennyiben ezt saját fejlesztő csapata végzi, biztosítjuk hozzá az API dokumentációt, fejlesztői SDK-t, példakódokat és a szükséges tréninget. Ha nincs saját fejlesztői csapata, a LogiNet végzi el a webshopján fejlesztéseket, amelyek a mobil app kiszolgálásához szükségesek.

Technikai tréning

Szakértőink részletes tájékoztatást nyújtanak és oktatást tartanak Önnek az applikáció működéséről, a mobil CMS használatáról, valamint segítséget nyújtanak a megfelelő app marketing kialakításában is.
Kap tőlünk egy instrukciós listát az applikációhoz szükséges grafikai elemekkel és azok paramétereivel, hogy a grafikai tervezői láthassák, milyen fájlokat kell majd előállítaniuk. Amennyiben nincs saját designer csapata, akik a webshop grafikai megjelenésén is dolgoztak, partnercégünk a rendelkezésére áll.

Átadás
2 hét

Tesztelés

Az éles applikációt tesztverziók előzik meg. Ezek során alakítható a design, tesztelhető a CMS felület, kipróbálható a mobil marketinganalitika.
A teszt applikáció, hasonlóan a demó verzióhoz, az e-mailes értesítést követően tölthető le.

Az app átadása

Az utolsó tesztverzióban felmerült hibák javítása, a szükséges módosítások elvégzése után az applikáció átadásra kész, feltöltésre kerül az App Store, illetve a Google Play felületére, ahonnan bármikor telepíthetik a felhasználók.

Frissítések

Az átadást követően ingyenes biztonsági frissítések a csomagok részeként folyamatosan elérhetőek.

2 hónap

Auchan

Saját termékfejlesztésünkön alapuló mobilshop applikációnk Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi láncánál már napi használatban. Mobilon így érhető el a legteljesebb vásárlói élmény: az Auchan applikációval az online vásárlás olyan, akár az áruház polcairól válogatni, és még annál is többet nyújt.

Tökéletes integráció a legismertebb webstore platformokkal.