Rólunk McommSite

Az MCOMAPP fejesztője a LogiNet,
az e-kereskedelmi megoldások szakértője

DIGITÁLIS FEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁSOK 2008 ÓTA

A LogiNet egy digitális alkalmazásokat fejlesztő ügynökség, nagy tapasztalattal az online kereskedelemhez kapcsolódó tervezés, fejlesztés és integráció, valamint a vállalati szintű mobil, portál és webalkalmazások területén. A több mint hatvan kiváló szakemberből álló csapatunk készen áll, hogy az igényeire a lehető legjobb megoldást találja meg.

TÖRTÉNETÜNK

A LOGINET RÖVID TÖRTÉNETE

A LogiNet kezdete 2007-re nyúlik vissza, amikor két frissdiplomás szoftverfejlesztő mérnök webes alkalmazásokat kezdett fejleszteni egy garázsban, majd megalapították a LogiNetet 2008-ban. Azóta minden második évben megdupláztuk a bevételeinket és kiemelkedő ügyfeleket szereztünk a hazai és a nemzetközi piacról. Az évek során egyedülálló tapasztalatokra tettünk szert az e-kereskedelemhez kötődő fejlesztések terén.

Jelenleg több mint hatvan elkötelezett szakember alkotja a csapatunkat: vannak köztük szoftver fejlesztő mérnökök, projektvezetők, szaktanácsadók, tanácsadók és designerek. Cégünk elég nagy ahhoz, hogy minőségi szoftvereket állítson elő a megbeszélt határidőre, fix költségvetéssel; mindemellett elég kicsi ahhoz, hogy rugalmasan és bátran kezelje az új kihívásokat is.

Ha szeretne velünk dolgozni, csak küldjön egy üzenetet!

Budapesti irodánk

Magyarországról indult cégként, kollégáink nagy része az első, budapesti központunkban dolgozik. Itt található a fejlesztőcsapat nagy része, a projektmenedzsment, sales és a pénzügyi csapat is.